Кулинарни изкушения & уникална атмосфера

Ресторанти & Барове в хотел Роял Касъл

Характерно за Royal Castle Design & Spa е не само добра кухня, но и специално отношение към нейното приготвяне и сервиране. Нашата основна цел е да предизвикаме сетивата на нашите гости.
Професионалният ни кулинарен екип се старае да Ви поглези с вкусни и разнообразни ястия от международната и местната кухня. Това на което наблягаме е на свежите и пресни продукти.
Хотел Роял Касъл разполага с основен ресторант с впечатляващ интериор, където се сервира богат и разнообразен бюфет на Ultra All-Inclusive бюфет за закуска, обяд и вечеря. Ресторанта предлага и външна тераса, за тези, които предпочитат да се хранят навън под палмите.
На разположение е и снак ресторант, които предлага салати, сандвичи и закуски с които да се поглезите между основните хранения..
Роял Касъл Дизайн & СПА предлага широка гама от места, където да се насладите на сутрешното си кафе, следобеден чай, вечерен коктейл или изискана чаша вино в отпускаща и елегантна обстановка. Разнообразие от вносни алкохолни, безалкохолни, топли напитки и коктейли.

#1 Изживяване

Ultra All-Inclusive Пакет

TOP